Fotografi-Cameramani a premiat recent cei mai buni fotografi de nunta din Romania în 2019. Decernarea a avut loc în cadrul unei gale de premiere, organizată la Cinema Hollywood Multiplex din București. Acesta este cel mai mare concurs dedicat videografiei de nuntă din România și se află deja la a 7-a ediție.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu internațional, format din 34 membri, din țări precum Bolivia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Franța, Grecia, Italia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Noua Zeelandă, Rusia, Spania, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Turcia și Ucraina. Acordarea premiilor s-a realizat astfel în mod obiectiv.

La acest concurs de fotografie de nunta au fost alese câștigătoare materialele clasate pe locurile 1–5 din cele 24 categorii de concurs, stabilite în urma notelor acordate de juriu.

Fotografiile câștigătoare la cele 24 de categorii de concurs pot fi vizualizate aici.

În urma notelor primite de la juriul internațional și a locurilor ocupate în categoriile de concurs s-a putut realiza și un clasament general al fotografilor de nunta de anul trecut.

Cei mai buni fotografi de nunta în 2019

Vă prezentăm în continuare o parte din portofoliul celor mai buni 10 fotografi de nuntă români din 2019.

Pentru a vizualiza portofoliul complet, dar și pentru a afla și alte informații legate de aceștia (date de contact, preț, etc) puteți accesa profilul lor printr-un simplu click pe nume.

1. Ana și Daniel Dumbravă

2. Florin Ștefan

3. Norbert Gubincsik

4. Alexander Lupașcu

5. Mihai Roman

6. Sebastian Purice

7. Adrian Fluture

8. Alex Păsărelu

9. 23Art Studio

10. Atmosferic

***

Catalogul Fotografi-Cameramani este locul din care mirii își aleg fotograful pentru evenimentul lor.

La ediția de anul acesta a concursului au participat 491 membri din cei aproximativ 1800 fotografi de nunta înscriși în catalog. Aceștia au propus nu mai puțin de 5816 fotografii pentru concurs.